INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Becali de Sicilia » Zamparini a demis al 16-lea tehnician la Palermo

Zamparini s-a jucat cel mai mult cu Guidolin, actualul antrenor al lui Udinese, care a fost de 4 ori pe banca sicilienilor
Zamparini s-a jucat cel mai mult cu Guidolin, actualul antrenor al lui Udinese, care a fost de 4 ori pe banca sicilienilor

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 23:13

Pioli n-a mai apucat startul Seriei A, fiind dat afară după două luni! Patronul sicilienilor a vrut să-l aducă a treia oară pe Delio Rossi, care însă l-a refuzat


A schimbat 36 de antrenori de cînd a intrat în fotbal, acum 24 de ani. A "curăţat" 20 la Palermo din 2002. Maurizio Zamparini a mai demis unul ieri. Stefano Pioli a rezistat doar două luni şi n-a mai prins prima etapă! Vulcanicul patron sicilian l-a concediat pe cel care promitea "un fotbal total", dar a ratat calificarea în grupele Europa League, dezamăgind crunt şi în amicalele verii.

"Becali de Sicilia" s-a gîndit apoi să-l recheme pe Delio Rossi pentru al treilea mandat în 21 de luni! Tehnicianul concediat pe 28 februarie, după 0-7 cu Udinese, pus înapoi în locul lui Serse Cosmi pe 4 aprilie şi de care s-a despărţit la finele lui mai, după finala Cupei, pierdută cu Inter.

"Nici prin cap nu-mi trece să mă mai întorc la Palermo! A trecut prea puţin de cînd am plecat şi mai bine merg în străinătate", a refuzat Rossi. Zamparini are însă altă soluţie: Claudio Ranieri!


Zenga a prins 13 etape
Printre victimele lui "Becali de Sicilia" se numără şi Zenga. Fostul antrenor al Stelei n-a apucat Crăciunul la Palermo. Numit pe 5 iunie 2009, a plecat pe 23 noiembrie împreună cu secundul Pedrazzini, după eşecul din etapa a 13-a în derbyul cu Catania, fiind schimbat cu Delio Rossi.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolator74
demolator74  •  31 August 2011, 01:51

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

mucescu28
mucescu28  •  31 August 2011, 01:36

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

Vezi toate comentariile (2)
Comentează