INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARSEILLE

Beckenbauer, fermecat de patroana lui Marseille

Margarita Louis-Dreyfus, alături de omul ei de încredere: Vincent Labrune, preşedintele executiv al holdingului Eric Soccer, ce controlează OM La Provence
Margarita Louis-Dreyfus, alături de omul ei de încredere: Vincent Labrune, preşedintele executiv al holdingului Eric Soccer, ce controlează OM La Provence

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 15:39

Proprietara lui OM, frumoasa blondă Margarita Louis-Dreyfus, este descrisă de preşedintele lui Bayern drept "o femeie şarmantă, care ştie ce vrea"


Devenită brusc, în 2009, după moartea soţului său, Robert Louis-Dreyfus, patroana unui concern imens, cu peste 15.000 de salariaţi în 130 de ţări şi cu o cifră de afaceri de 35 de miliarde de euro, rusoaica Margarita Louis-Dreyfus l-a încîntat pe Franz Beckenbauer.

Preşedintele onorific al lui Bayern Munchen spune: "Am întîlnit-o prima oară la cea de-a 50-a aniversare a lui Robert, în 1996, şi m-a cucerit chiar de la început. O femeie şarmantă, care ştie ce vrea". Beckenbauer are însă o amintire şi mai frumoasă alături de blonda în vîrstă de 43 de ani: "Toamna trecută, am fost şi eu, şi ea la sărbătoarea teatrului Mariinski, din St. Petersburg. Am văzut un spectacol de operă superb. Era în elementul ei, foarte fericită, şi ne-am simţit minunat".

Dublul campion mondial (1974, ca jucător; 1990, ca selecţioner) crede că "Margarita învaţă rapid codul afacerilor, dovedind spirit de luptătoare. În familie, e ca o cloşcă: în afaceri însă, este extrem de tranşantă".


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
geraldgreen
geraldgreen  •  23 Februarie 2011, 17:40

Allez l`OM

zalmolxis
zalmolxis  •  23 Februarie 2011, 16:34

CE VREA SA SE SPUNA E CA NU DOAR CIOBANI POT FI PATRONI DE CLUB CI SI FEMEI.

pretorianul
pretorianul  •  23 Februarie 2011, 16:04

ce valoare aduce aceasta stire sportului? unde e calitatea in aceasta informatie?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează