INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Beckham, căpitan la LA Galaxy după trei ani

David Beckham va purta din nou banderola la LA Galaxy
David Beckham va purta din nou banderola la LA Galaxy

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 11:09

David Beckham va fi din nou căpitanul echipei Los Angeles Galaxy, pentru prima dată după o pauză de trei ani. Bruce Arena, antrenorul echipei din Major League Soccer, a decis ca fostul căpital al "naţionalei" Angliei va începe să poarte banderola de căpitan de sîmbătă, cînd este programat meciul cu Real Salt Lake, în deplasare.

"Bruce m-a rugat să fiu iar căpitan şi sînt mîndru de asta", a declarat Beckham, care se află în sezonul final al contractului cu echipa din California. "

Beckham a fost căpitan al formaţiei americane pentru prima oară în 2007, cînd s-a transferat peste ocean. Pe 26 octombrie 2008 el a purtat ultima dată banderola, aceasta fiindu-i apoi încredinţată mijlocaşului Landon Donovan. Acesta va lipsi de pe teren în meciul de sîmbătă, deoarece este convocat la echipa naţională a SUA, care întîlneşte Argentina într-o partidă amicală, la East  Rutherford, New Jersey.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează