INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUMATE ITALIAN, JUMATE ENGLEZ

Beckham şi-a tras ghete noi

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Mijlocaşul lui AC Milan s-a pregătit în mod special pentru reîntîlnirea cu fanii săi de pe Old Trafford. Starul englez va încălţa o nouă pereche de ghete albe personalizate, dar care vor avea stîngul diferit de dreptul!


Şi ca să nu supere pe absolut nimeni, David şi-a pus la spatele ghetelor Adidas model Predator steagul naţional al celor două ţări. Cel englez pe stîngul şi italian pe dreptul. Iar pe latura dreaptă a ghetelor, apar ca de obicei numele celor trei băieţi ai lui Beckham: Cruz, Romeo şi Brooklyn.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  10 Martie 2010, 15:00

1. Nu il suport ca om. E mult prea figurant. Mie imi plac oamenii de genul Banel Nicolita sau Kaka. 2.Trebuie sa recunosc totusi ca si acum joaca foarte bine si da centrari de calitate. Milan are acum 3 pasatori/centreori de senzatie: PIRLO, RONALDINHO, BECKHAM. 3.Ghetele lui sunt mult mai interesante decat Torje in Bamboo sau Bomba Sexy.

s.sorin
s.sorin  •  10 Martie 2010, 14:37

nu stiu pe cine intereseaza o asemenea stire.un jucator care nu mai e demult''mare''isi schimba ghetele.mai ramane sa stim cand se duce la wc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează