INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGHEZII TREBUIE SA DEA 10 MILIOANE DE EURO PE ARGENTINIAN

Benfica l-a ochit pe Leto de la Pao!

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Campioana Portugaliei, Benfica Lisabona, continuă să mizeze pe argentinieni. Tocmai ce l-a luat pe Gaitan, de la Boca Juniors, si a pus ochii şi pe Sebastian Leto, mijlocaşul de 23 de ani al lui Panathinaikos. Argentinianul a contribuit din plin la cîştigarea campionatului grec cu Pao, care a întrerupt supremaţia pe plan intern a lui Olympiakos.

Tratativele au fost confimate jurnaliştilor de la A Bola de către vicepreşedintele alb-verzilor, Giannis Venkis. Elenii cer 10 milioane de euro pe Leto, mai ales că două milioane se vor duce la Liverpool, în baza unei înţelegeri între "cormorani" şi greci.

De săptămîna viitoare se va negocia intens pentru transferul mijlocaşului, care a evoluat ultima dată contra Benficăi în urmă cu două săptămîni. Într-un meci amical, în care fotbaliştii celor două echipe n-au mai terminat partida din cauza unei bătăi generale.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează