INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - LIGA SAGRES

Benfica vrea un nou brazilian: starul lui Corinthians, Dentinho

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

După ce l-a transferat pe atacantul argentinian Franco Jara, ce va fi prezentat pe 1 iunie, Benfica vrea să continue investitţiile făcute în tineri jucători. Presa braziliană afirmă că noua campioană a Portugaliei este în discuţii avansate să-l transfere pe Dentinho, mijlocaşul ofensiv al celor de la Corinthians.

Gruparea sud-americană deţine 52,5 la sută din drepturile federative ale jucătorului de 21 de ani, alte 27,5 la sută sînt în contul grupului Sonda, iar alţi doi agenţi FIFA deţin cîte 10 procente. Preţul lui Dentinho, unul dintre jucătorii exponenţiali ai lui Corinthians în ultimul sezon, este cifrat la 12 milioane de euro.

"Lance", ziarul care a pulicat informţia, spune că Benfica se poate baza pe participarea impresarului Giuliano Bertolucci, cel care a negociat şi aducerea pe Da Laz a brazilienilor Ramires, Sidnei, Airton, Kardec şi Eder Luis.

Există şi o mică problemă, rezolvabilă. Dentinho a declarat jurnaliştilor din ţara sa: "Nu cred că este încă momentul să fac pasul către o echipă din Europa! Dar dacă o cer interesele clubului... Eu vreau să joc fotbal, pînă la urmă!".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  22 Mai 2010, 16:46

la fel face si Mircea Lucescu mai ales cu Marcelo Moreno. :|

 •  22 Mai 2010, 13:20

astia cum pot gasi asemenea jucatori? si aia de la porto????? ramires, di maria, dentinho,sidnei, eu unul am auzi dinainte sa joace in europa, din football manager 2008 sau 2009 etc......baza de date a jocului e cel mai bun scouter:).... am citit ca si mourinho si wenger se folosesc de baza de date a jocului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează