INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ULTIMATUM

Benitez: "Plec de la Liverpool dacă nu se investeşte"

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Managerul Rafa Benitez îi ameninţă din nou pe patronii lui Liverpool, Tom Hicks şi George Gillett.

 

Cu oferta de la Juventus în mînă, tehnicianul spaniol le-a pus în vedere responsabililor clubului: "Voi pleca în vară de la Liverpool dacă nu mi se dau suficienţi bani pentru a aduce pe Anfield Road jucători de top".

Benitez îi are în vedere, în acest moment, pe Marouane Chamakh, de la Bordeaux, şi pe Milan Iovanovici, jucătorul lui Ladislau Boloni la Standard Liege.

Managerul lui Liverpool a mai făcut şi în trecut astfel de presiuniu asupra patronilor, dar singura mare vedetă cumpărată pînă acum a fost Fernando Torres, de la Atletico Madrid.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2010, 12:52

ce tupeu pe asta:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează