INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Benzema, care a încercat să-și șantajeze colegul de "națională", acuză presa că a exagerat în acest caz: "M-au murdărit! Nu sînt un terorist"

Karim Benzema, 23 de goluri în 22 de meciuri la Real în 2015-2016.
Karim Benzema, 23 de goluri în 22 de meciuri la Real în 2015-2016. "A obosit să tot vorbească de sextape", l-a apărat Zidane Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Atacantul francez al lui Real se victimizează: "Părinții mei suferă, e dificil cînd îți vezi tatăl și mama plîngînd". Dar judecătoarea nu a ridicat controlul judiciar, Benzema și Valbuena nu pot juca împreună la lot

Dosarul șantajului sexual din cantonamentul de la Clairefontaine e subiect constant pentru jurnaliștii francezi și acum, cînd mai sînt doar patru luni pînă la startul Euro.

Le Parisien a dezvăluit ieri ce i-a spus Karim Benzema judecătoarei Nathalie Boutard la ultima audiere de la Versailles, din 28 ianuarie. Golgeterul albaștrilor, unul dintre acuzați, care i-ar fi sugerat lui Mathieu Valbuena să plătească 150.000 de euro pentru a scăpa de înregistrarea XXX, a recunoscut că și-a păcălit coechipierul:

"Ar fi trebuit să-i zic că n-am văzut caseta, dar am făcut pe deșteptul, pe actorul. Ca și cum ai descrie un film pe care nu l-ai urmărit"

Despre acel moment, Valbuena a povestit tot în fața magistratului:

"Benzema s-a jurat pe viața fetiței sale că a văzut înregistrarea, cum aș fi putut să nu-l cred?".

"Sînt furios și dezgustat"

Atacantul lui Real Madrid se simte nedreptățit, încercînd să minimizeze rolul său în acest caz, și dă vina pe ziariști: "Sînt enervat, foarte enervat pentru tot ce a scris presa. M-au murdărit pentru nimic. Nu sînt un terorist! Sînt nebun de furie și dezgustat".
Benzema a încheiat: "Am primit o mulțime de scrisori de amenințare chiar acasă, dar nu-mi pasă. Din fericire, eu am un psihic puternic, rezist la orice. Dar nepoții și nepoatele mele sînt insultați la școală. Și părinții mei suferă, e dificil să-i vezi plîngînd".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  13 Februarie 2016, 14:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  13 Februarie 2016, 10:30

terorist este cu portile adverse. in rest, e un mic gainar...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează