INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEDIA

Berlusconi a transferat-o pe Sara Carbonero!

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Reportera ajunsă celebră la Mondiale, după sărutul dat în direct de Iker Casillas, va fi corespondentul canalului digital "Mediaset Premium" în Spania.

Sărutată în direct de iubit după finala Mondialului, a devenit celebră în toată lumea. Iar după două săptămîni, Sara Carbonero a mai reuşit o lovitură mediatică. Logodnica lui Iker Casillas a prins un contract la Milano, la televiziunea lui Silvio Berlusconi. Aleasă ziarista cea mai sexy de la turneul final din Africa de Sud, superba reporteră a "Telecinco" va face parte din noua echipă a canalului digital "Mediaset Premium", prezentată ieri. Combinaţia explozivă de farmec şi competenţă sportivă, etalată de Sara şi la Mondiale, i-a convins pe italieni s-o angajeze pentru noul sezon, după ce o curtaseră intens de la începutul anului.

Logodnica portarului campion al lumii va fi corespondent permanent în Spania pentru postul de fotbal al televiziunii lui Berlusconi. Carbonero va transmite tot ceea ce va fi mai interesant în noua ediţie "La Liga", dar în special despre noua aventură a lui Mourinho la Real Madrid şi noutăţile din tabăra rivalei Barcelona, în viitorul duel pasionant pentru titlu. Sara va rămîne şi la Telecinco, post la care compania lui Berlusconi deţine 52% din acţiuni.

În vacanţă cu campionul
În ţinută lejeră, dincolo de stresul competiţiei, Casillas a uitat de atacanţii adverşi şi s-a concentrat doar asupra Sarei, pe care a marcat-o strîns. Şi la cumpărături, senora Carbonero a fost la fel de sexy şi de naturală ca în timpul reportajelor transmise din Africa de Sud. Sara şi-a petrecut o vacanţa romantică alături de Iker la Navalacruz, oraşul natal al logodnicului său, care i-a făcut toate poftele. Sărutul supermediatizat de după victoria cu Olanda a fost repetat de cei doi în mai multe ocazii în vacanţă, dar în cadre mai intime.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nuutzuu
nuutzuu  •  27 Iulie 2010, 06:44

ce imaginatie bogata ai florin :))

florinense
florinense  •  27 Iulie 2010, 01:51

AUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! VREA BERLUSCONI SA O FACA PLACINTA IMPREUNA CU CASILLAS!!!!!! YUMMY YUMMY!!!!!AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! MACAR SA II DEA TARE SA O DOARA!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează