INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Berlusconi face Samba Milan pentru Ligă » Vine şi Robinho!

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

După Ibrahimovici, "rossonerii" mai dau o lovitură de mercato, transferîndu-l în ultima zi de mercato pe starul lui Manchester City. Allegri va putea avea patru brazilieni în teren pentru noul sezon de Liga Campionilor.


Milan se întăreşte chiar la spartul tîrgului. Criticat de tifosii "rossoneri" că nu mai bagă bani în echipă, Silvio Berlusconi a pornit la atac şi a dat două lovituri de imagine în ultimele zile de mercato. L-a luat pe Ibrahimovici, la preţ de solduri, de la Barcelona, şi acum e gata să completeze atacul stelar cu Robinho, care ar forma un trio de vis cu Ronaldinho şi Pato!

Milan s-a înţeles deja cu atacantul de 26 de ani, care abia a revenit după împrumutul la Santos şi a aflat că tot nu face parte din planurile lui Roberto Mancini la Manchester City. Contract pînă în 2014 şi un salariu de 5 milioane de euro, cu unul mai puţin decît în Anglia.

Mai rămîne de stabilit preţul afacerii şi modalitatea în care va fi transferat brazilianul. Şeicul de la City vrea să-l vîndă şi să-şi recupereze măcar jumătate din investiţie, cerînd 18 milioane de euro plus două bonus, în funcţie de performanţe. Milan negociază "la sînge" şi a licitat însă doar cu 3 milioane mai puţin. Şi nu exclude nici varianta ca Robinho să vină în "formula" Ibrahimovici. Adică, împrumut pe un an cu drept de cumpărare la finele sezonului.


43 de milioane de euro a costat în vara lui 2008 transferul lui Robinho de la Real Madrid la Manchester City

Cum ar arăta echipa (4-2-3-1)
Abbiati - Papastathopoulos, Thiago Silva, Nesta, Antonini - Ambrosini, Pirlo - Pato, Robinho, Ronaldinho - Ibrahimovici

Borriello şi Huntelaar out!
Cheia afacerii Robinho este la Borriello. Atacantul lui Milan a devenit rezervă după venirea lui Ibrahimovici şi "rossonerii" vor să-l dea împrumut. Roberto Mancini a transmis că ar avea nevoie de el, după ce Santa Cruz a plecat la Lazio. Borriello a ajuns aseară însă la o înţelegere cu Juventus, aşa că Robinho are drum liber. Milan vrea să scape de încă un atacant, Huntelaar, olandezul fiind ca şi luat de Schalke, care ar plăti o sumă între 13 şi 14 milioane de euro.

AC Milan face parte din Grupa G a Ligii Campionilor, alături de Real Madrid  şi Ajax, şi poate fi urmărită la lucru, începînd cu 14 septembrie la Dolce Sport. Noul canal Dolce Sport va transmite în direct în acest an opţiunea 2 a Ligii Campionilor. Opțiunile 2-8 vor putea fi văzute live online pe www.dolce-sport.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
xstream
xstream  •  31 August 2010, 20:06

50%* si am uitat sa i adaug pe Ronaldinho si pe Pipo!

anderko
anderko  •  31 August 2010, 19:36

Borriello, merge la Roma pentru 15 milioane. Grazie Marco. Forza Milan

bugus
bugus  •  31 August 2010, 17:42

nu cred ca milan o sa inceapa vreun meci in formula aia

Vezi toate comentariile (7)
Comentează