INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Berlusconi l-a făcut praf pe Allegri: ”Nu înţelege nimic!”

Allegri a făcut un nou pas greşit în Serie A.
Allegri a făcut un nou pas greşit în Serie A.

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 22:18

Deşi a păstrat formula cu 3 atacanţi cerută de patron, antrenorul rossonerilor s-a întors fără victorie din Sardinia, fiind salvat de penaltyul lui Balotelli.

Cînd patronul se bagă peste antrenor, apar scurtcircuite şi la Milan! Ultima declaraţie a lui Berlusconi a pus stop după trei succese consecutive. Noroc cu Balotelli, care a marcat iar şi a evitat înfrîngerea la Cagliari (1-1).

Cu gîndul la "optimea" cu Barcelona din Ligă, fostul premier l-a acuzat pe Allegri că e defensiv şi că habar nu are de tactică: "E un singur mod în care ne putem bate cu Barca, trebuie să fim agresivi de la început! Să folosim trei atacanţi şi să nu-i lăsăm deloc să joace! Păcat că Allegri nu pricepe nimic".

Degeaba a mizat ieri antrenorul pe Niang, Balotelli şi El Shaarawy! Cagliari a condus la pauză, prin supergolul lui Ibarbo, ba putea închide meciul, dar Conti a ratat. Salvatorul Balotelli a scos penaltyul tranformat tot de el (al 13-lea din 13 execuţii!). Numai că Milan s-a trezit prea tîrziu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  11 Februarie 2013, 10:51

Dacă joacă agresiv cu 3 atacanţi, Barca le dă 6.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează