INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

„Bestia din Est” a murit în condiții misterioase la doar 32 de ani! Avea 22 de meciuri într-o națională din Europa

Karolis Chvedukas, dreapta, în galben, foto: Imago
Karolis Chvedukas, dreapta, în galben, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 18:09 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 18:13

Karolis Chvedukas, fost internațional lituanian în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat. Autoritățile au deschis o anchetă. Mijlocașul avea 22 de selecții în echipa națională.

Tragedie în fotbalul lituanian! Un fost internațional, Karolis Chvedukas, și-a pierdut viața în cursul zilei de luni, iar autoritățile au calificat împrejurările decesului drept „misterioase". Poliția a refuzat să ofere detalii, dar a anunțat că a fost deschisă o anchetă.

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a bifat 22 de selecții în reprezentativa Lituaniei, ultima datând din 2019. Atunci a evoluat 83 de minute într-un meci cu Serbia, scor 1-4, din preliminariile Euro 2020.

Ionel Ganea îi pune la punct pe doi dintre „tricolori”, după egalul cu Elveția: „Îi dădeam mănușile să stea în poartă! Au făcut act de prezență”
Naționala României
Ionel Ganea îi pune la punct pe doi dintre „tricolori”, după egalul cu Elveția: „Îi dădeam mănușile să stea în poartă! Au făcut act de prezență”

Karolis Chvedukas era poreclit „Bestia din Est”

Ultimul club la care a evoluat Chvedukas a fost Marijampolė City, pentru care a bifat o singură apariție, în martie 2023. După care a dispărut de pe "radarul" fotbalistic. În prealabil, el șomase multă vreme, după despărțirea de echipa finlandeză Kokkolan PV, în ianuarie 2022.

Două dintre fostele sale cluburi, Dundalk FC Și FK Suduva, au reacționat imediat după aflarea veștii. "Suntem cu toții șocați și întristați", a scris pe site-ul său clubul irlandez.

Suporterii îl porecliseră „Bestia din Est” în 2018, când a fost transferat de la Suduva, care i-a adus de asemenea un ultim omagiu: „Mulțumim pentru goluri și pentru amintirile frumoase”.

3trofee a câștigat Chvedukas în carieră. Două cu FK Suduva, Cupa și Supercupa Lituaniei, în 2009, și titlul cu Dundalk, în 2018

Citește și: 

Cristiano Ronaldo, înaintea meciului 200 la naționala Portugaliei: „Nu mă voi retrage niciodată de la națională”

Cum a marcat Valentin Mihăilă cele două goluri cu Elveția » Geniu și mult noroc până la finalizările fantastice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează