INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACADEMICA

Bibişkov şi-a găsit echipă! Fostul stelist a ajuns în Portugalia

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Incertitudinile care planau asupra viitoarei destinaţii a fostului stelist Krum Bibişkov au dispărut ieri, după ce atacantul bulgar a ajuns la un acord cu Academica Coimbra, locul 12 (din 16) în prima ligă portugheză.

Liber de contract în urma despărţirii de Steaua, Bibişkov, 27 de ani, a semnat pînă în vară cu Academica şi s-a declarat încîntat de alegerea făcută. Jucătorul a negociat în această iarnă cu grupări ca Neftchi Baku, Aris Limassol sau Vihren, dar a ales în cele din urmă Portugalia, ţară unde a mai evoluat pentru Maritimo şi Penafiel.

"Voi da totul pentru echipă şi sper să marchez cît mai multe goluri. Vreau să le dau fanilor motive să fie mîndri de mine şi ştiu ce înseamnă acest club pentru ei", a spus Bibişkov pentru site-ul oficial al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  02 Februarie 2010, 13:44

cred ca e numit atacant doar pt ca ii place sa stea in fata, ca numai atacant nu poti sai spui unei petarde ca asta

 •  02 Februarie 2010, 10:10

jucatorul asta e 0 barat... habar nu are de fotbal... ar putea sa se retraga de acum ca nu mai poate... sincer nu cred ca exista un atacant mai slab ca asta in liga 1... :|

 •  02 Februarie 2010, 09:44

asa zicea si knd a venit la Steaua si noi am fost tare "mandrii" de aducerea lui :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează