INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bierhoff: "Lehmann nu revine la naţională"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2009 00:00

Managerul general al reprezentativei Germaniei, Oliver Bierhoff, a declarat, joi, că portarul lui VfB Stuttgart, Jens Lehamnn, în vârstă de 39 de ani, nu va mai apără în viitor buturile vicecampioanei europene, informează Bild.

"Un jucător poate avea toate speranţele din lume, dar pentru noi, cazul Jens Lehmann este închis. Acesta şi-a anunţat în trecut retragerea din echipa naţională, iar în momentul de faţă, selecţionerul nostru are la dispoziţie trei portari valoroşi", a afirmat Bierhoff.

Lehmann, 61 de selecţii în naţionala ţării sale, a spus în urmă cu câteva zile că este dispus să îmbrace din nou tricoul primei reprezentative a Germaniei, deşi şi-a anunţat retragerea din fotbalul internaţional după EURO 2008, unde echipa antrenată de Joachim Low a disputat finala competiţiei.

În meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, vicecampioana europeană s-a bazat pe aportul goalkeeperilor Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Schalke 04) şi Robert Enke (Hannover).

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează