INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Big ipocrit Sam » Allardyce a uitat de ironiile la adresa Federației și a preluat naționala Angliei

Sam Allardyce a bifat 467 de meciuri ca manager în Premier League și niciodată n-a retrogradat // FOTO Reuters
Sam Allardyce a bifat 467 de meciuri ca manager în Premier League și niciodată n-a retrogradat // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2016 00:00

Allardyce, 61 de ani, fără trofee la nivel înalt, a acceptat acum postul, uitând ironiile din 2006, când promitea să nu-i deranjeze pe federali.

Sam Allardyce a devenit oficial noul selecționer al Angliei. Doar al 14-lea manager permanent din istoria Albionului! Sunderland a acceptat să-i dea drumul numai după ce federația de la Londra a plătit 3,3 milioane de euro, antrenorul de 61 de ani semnând vineri un contract valabil până în 2018.

Fără niciun trofeu important câștigat în fotbalul englez, " Big Sam" e același tip care-i făcea praf în urmă cu un deceniu (după negocierile pentru a-i succeda lui McClaren) pe cei din Federație, "o organizație birocratică, fără idei și clasă, niște gunoaie. Până și fata de la recepție era mai bună. Nimeni nu m-a mai contactat după acel interviu, dar promit să nu vă mai deranjez deloc pe viitor".

Obiectivele înlocuitorului lui Hodgson sunt, conform Daily Mirror: să redea încrederea, să decidă portarul, să găsească un plan coerent pentru Rooney, să rezolve fazele fixe și să-și impună stilul.

"E postul pe care l-am vrut dintotdeauna, cel mai bun din fotbalul englez. Voi face totul ca să ajut Anglia să obțină rezultate și să restitui țării succesul pe care fanii îl merită"
Sam Allardyce, noul selecționer englez

2.800.000 €va fi salariul noului selecționer al Angliei. Predecesorul Hodgson avea 4 milioane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
helioglobalus
helioglobalus  •  24 Iulie 2016, 13:15

Eo nulitate, avea totuși dreptate în ce afirma, dovadă că l-au pus selecționer. Va fi cel mai prost din istoria Albionului, de la înrângerea cu SUA din 1950, veți vedea!

863294053756086
Roxi Baciu  •  24 Iulie 2016, 11:35

Care succes?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează