INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR

Blestemul lui Luce » Cine-l părăseşte fără voia lui se accidentează. După Willian, acum şi Mhitarian

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 22:24

Mijlocaşul transferat de la Şahtior la Dortmund a suferit o ruptură parţială de ligament la gleznă şi va lipsi cel puţin 4 săptămîni


E ca un făcut! În ultima vreme, jucătorii care părăsesc Şahtiorul împotriva voinţei lui Mircea Lucescu se accidentează. Cel mai recent exemplu, Henrik Mhitarian.

Tehnicianul român şi-ar fi dorit să-l păstreze, dar mijlocaşul armean a insistat să se transfere la Dortmund. Iar cînd Borussia a venit şi cu o ofertă generoasă, pe gustul patronului Ahmetov, Luce s-a dat bătut. Numai că nemţii n-au apucat să se bucure prea mult de calităţile "Noului Gotze".

Marţi, în cursul amicalului cu FC Lucerna (4-1), Mhitarian (24 ani) a suferit o ruptură parţială a ligamentului anterior de la glezna dreaptă. Va fi indisponibil cel puţin 4 săptămîni, ceea ce înseamnă că ratează startul noului sezon în Bundesliga (10 august).

Înaintea lui o păţise Willian. Alt jucător care a nesocotit dorinţa lui Lucescu. În ianuarie, brazilianul a cedat tentaţiei banilor şi a semnat cu Anji pentru un salariu de 4 milioane de euro anual. Urmarea? S-a accidentat după nici un sfert de oră într-un meci din Europa League cu Newcastle. Ruptură la coapsă, o lună out!


27,5 milioane de euro a încasat Şahtior pentru Mhitarian de la Dortmund. Pentru Willian, ucrainenii primiseră 35 de milioane de la Anji

"E decizia lui Willian. Am încercat să-i spun că se pripeşte plecînd la Anji. Poate o să cîştige mai mult, dar cariera lui nu va fi la fel"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
supersolo
supersolo  •  18 Iulie 2013, 16:32

intamplarea ....crezi ca Lucescu gandeste asa ??? Vai de voi GSP-

gxgl_pch
gxgl_pch  •  18 Iulie 2013, 09:38

din cate stiu eu si o confirma si site-ul uefa, pe baiat il cheama Henrikh Mkhitaryan (poate se citeste cum ati scris voi ) ! dar na , jurnalistii gsp sunt cei mai buni ...

dreamer123
dreamer123  •  18 Iulie 2013, 03:36

voodoo :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează