INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Blindat

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Bojan Krkici îşi va prelungi contractul cu Barça pînă în 2013. Are numai 17 ani.

Cu doar un obiectiv rămas, Cham­pions League, FC Bar­ce­lo­na caută să-şi aranjeze vii­to­rul. Urgenţa: prelungirea con­trac­­tului lui Bojan Krkici. La primul său sezon la echipa mare, puştiul de doar 17 ani a devenit rapid o re­ve­laţie. Are deja 25 de partide ju­cate şi 8 goluri marcate în Primera, atîtea cît Ronaldinho şi unul peste Henry, doar Eto’o depăşindu-l (14). Plus 7 meciuri şi o reuşită în Ligă.

Ascensiunea jucătorului cu tată sîrb şi mamă spaniolă a sărit în ochi şi altora. Cum în vară el poate pleca gratis, tîr­coa­le îi dau în­deo­sebi Mi­lan şi Chel­­sea, a căror ofer­tă sa­la­ria­­lă ar fi de 2,5 mi­­lioa­ne de eu­ro. Con­ştienţi că şi-ar putea pierde noua bi­ju­te­rie, cata­la­nii ripostează. Pro­pu­ne­rea e făcută: acord pe 5 ani, pînă în 2013, clauză de reziliere de mini­mum 100 de mi­li­oane de euro şi un salariu sta­gio­nal de 1,75 de mili­oa­ne. Sumă sem­ni­ficativ mai mare fa­ţă de cei nu­mai 60.000 € pe sezon, cît ia Krkici acum, sumă la care se adau­­gă prime în funcţie de reali­zări.

Chestionat, Bojan a anunţat că vrea să rămînă în “Camp Nou”. “Ţin la fidelitate”, a ex­plicat el. La Barça este de cînd avea 8 ani.

60.000 de­ euro pe sezon e ac­-­tualul salariu al lui Bojan

1,75 mil. de euro anual va lua Krkici prin noul acord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează