INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Blindat! Măsuri extreme de securitate pe Bernabeu la ”El Clasico”: pînă și sandwich-urile vor fi controlate

La Bernabeu nu vor lipsi polițiștii călare
La Bernabeu nu vor lipsi polițiștii călare

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 00:00

La stadion vor fi amplasate mîine detectoare de explozibili. Iar la meci, spectatorii vor trece în prealabil prin 3 filtre de securitate înainte de a ajunge în tribună.

Carnagiul de vineri, de la Paris, a pus și Madridul în stare de alertă maximă. Sîmbătă, la El Clasico, stadionul Santiago Bernabeu va fi blindat. La propriu! Considerat oricum un meci "de risc înalt", Real - Barcelona (19:15, Dolce 1, Digi 1) se va desfășura de această dată în condiții excepționale de securitate.

"Pînă și sandwich-urile cu care intră fanii în stadion vor fi verificate", a anunțat Concepcion Dancausa, purtătorul de cuvînt al Guvernului. O măsură neobișnuită, luată însă după ce, la meciul cu Atletico din Ligă, suporterii Benficăi au strecurat torțe și petarde în cunoscutele "bocadillos", sandwich-uri făcute din baghete.

Începînd de mîine, în zona stadionului vor fi amplasate detectoare de explozibili. Iar în ziua meciului, spectatorii vor trece prin 3 filtre de securitate înainte de a ajunge la locurile lor în tribună.

Fără reclamă politică

Suporterii Barcelonei au fost avertizați că nu li se va permite intrarea pe Bernabeu cu stegulețe în culorile Catalunyei sau bannere cu tentă politică. Clubul blaugrana a fost deja amendat în 3 rînduri de UEFA din cauza fanilor care au manifestat astfel pentru separarea de Spania la meciuri din Ligă.

1.000de polițiști și membri ai Gărzii Civile alcătuiesc de regulă dispozitivul de securitate la el Clasico. Acum se așteaptă ca numărul lor să fie dublu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează