INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - INTER 1-0

Bogdan Lobonţ: "A fost o victorie frumoasă, dar deja ne gîndim la meciul cu CFR"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Bogdan Lobonţ a declarat după victoria cu Internazionale Milano, că AS Roma este o mare familie, unde jucătorii se ajută atît în teren cît şi în afara lui.

"Toţi am jucat minunat. Am luptat pînă la final. AS Roma este o mare familie, ne ajutăm în teren şi în afara lui. Sînt încîntat de faptul că am fost felicitat şi îmbrăţişat de coechipieri la finalul meciului. ", a declarat Lobonţ.

"De mîine vom începe să ne pregătim pentru meciul cu CFR Cluj. Am obţinut o victorie frumoasă, dar acum trebuie să uităm şi să ne gîndim la următoarea partidă. Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt", a adăugat Bogdan Lobonţ

"După o perioadă mai grea, astăzi am jucat bine. Jucătorii de la As Roma nu renunţă niciodată, a fost o seară mare. Marţi vom avea un meci greu, nu va fi uşor" a spus Lobonţ.

AS Roma, cu Bogdan Lobonţ integralist, a învins, scor 1-0, sîmbătă, pe teren propriu, echipa Internazionale Milano, la care Cristian Chivu a fost în teren 90 de minute, în etapa a V-a din Serie A.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fotbalfan
fotbalfan  •  26 Septembrie 2010, 21:37

alex, pinguinule: am fi vrut si noi arbitraj corect , asa, paote, ar fi primit si mendy al 2lea cartonas galben in atatea fazae in care a meritat si ar fi inscris si e.dica cand scapase singur cu portarul si s-a fluierat gresit offside. dar, ce sa-i faci, cfrul e ajutata in acest mod i nfiecare meci. oricum, gata, am vorbit prea mult despre un meci cu o nou promovata cu multi suporteri huligani! hai CFR ! lobi, speram sa faci u nemci "mare" cu noi!

panzaralex
panzaralex  •  26 Septembrie 2010, 15:12

roma a jucat foarte bine contra lui Inter, dar cu CFR va fi alt meci.rezultatul va conta enorm in economia grupei.sper sa bata si bayern la basel.forza CFR!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  26 Septembrie 2010, 15:04

Mult succes, Roma! Speram ca macar voi sa aveti parte de arbitraj corect!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close