INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Bonucci ar putea pleca de la AC Milan după numai 5 luni » Este dorit în La Liga

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 11 decembrie 2017 22:23

Căpitanul lui AC Milan, Leonardo Bonucci, ar putea schimba din nou echipa.

Potrivit publicației spaniole Diario Ok, Bonucci este dorit de președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Aceeași sursă susține că Perez îl consideră pe Bonucci înlocuitorul perfect al lui Varane, jucător pe care președintele campioanei Europei speră să obțină cel puțin 60 de milioane de euro.

1 golîn 21 partide a marcat Bonucci în acest sezon în toate competițiile

Bonucci a mai fost dorit de Real Madrid și în această vară, însă în cele din urmă a preferat să semneze cu AC Milan. Cu toate acestea, conducerea "galacticilor" vrea să profite de faptul că internaționalul italian nu s-a impus la formația milaneză și speră să îl convingă de data această să vină pe "Santiago Bernabeu".

5 goluriîn 75 de partide a înscris Bonucci pentru naționala Italiei pentru care a debutat în 2010

Pe lângă Bonucci pe lista Realului pentru a-l înlocui pe Varane se mai află și Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Marquinhos (Paris Saint-Germain) și de Matthijs Ligt (Ajax).

În vârstă de 30 de ani, Bonucci a venit la AC Milan în iulie 2017, după 7 sezoane petrecute în tricoul lui Juventus Torino, "diavolii roșii" plătind pentru el 42 de milioane de euro. Internaționalul italian mai are contract cu rossonerri până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

surse: ilgiornale.it, pianetamilan.it, novantesimo.com, quotidiano.net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close