INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAINZ - BORUSSIA DORTMUND 0-2

BORUSSIA DORTMUND. Prima gură de aer din septembrie! Borussia Dortmund câștigă în Bundesliga, la primul meci cu noul antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 23:22

Borussia Dortmund a obținut prima victorie, 2-0 cu Mainz, după mai mult de două luni în care nu s-a impus în Bundesliga. Golurile au fost marcate în repriza secundă de Sokratis ('55) și Kagawa ('89), iar Alex Maxim a intrat în minutul 64 pentru gazde, remarcându-se prin două șuturi. 

Ultima victorie pentru Dortmund data de pe 30 septembrie, 2-1 cu Augsburg, pe vremea când Bayern Munchen era în criză, iar Borussia se instalase ca lider în Bundesliga. Au urmat 8 jocuri fără triumf, o răsturnare de clasament, iar Dortmund l-a înlocuit săptămâna trecută pe Peter Bosz cu Peter Stoger, fost antrenor al ultimei clasate Koln, cu care bifase cel mai oribil start de sezon din istorie. 

Într-un meci încâlcit, în care Borussia nu a strălucit, dar Mainz a jucat mizerabil, primul gol a fost marcat de Sokratis în urma unei lovituri libere. Kagawa a executat în mijlocul careului mare, Toprak a reluat cu capul, mingea a lovit transversala și a ajuns la Sokratis, care a tras decisiv, prin plasa de jucători. 

Finalul foarte tensionat a fost închis de Kagawa, care a trimis în poartă din 7 metri, după ce Aubameyang s-a distrat cu 3 fundași ai lui Mainz. VIDEO CU GOLURILE AICI

La Mainz, Maxim a evoluat pentru jumătate de oră, făcându-și simțită prezența cu un șut periculos în ultimele minute ale meciului.

A fost primul meci al Borussiei fără gol primit din 23 septembrie încoace. Dortmund, cu 25 de puncte din 16 meciuri, e pe locul 4, într-o clasament în care Bayern e desprinsă, iar următoarele 9 echipe sunt în 6 puncte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Decembrie 2017, 08:51

Socratis si Kagawa 2 nemti veritabili.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează