INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOSMAN

Bosman aude zornăit de cătuşe » A luptat pentru el, a cîştigat pentru alţii, acum riscă să ajungă după gratii

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 21:11

Omul care a dat numele legii ce-a permis transferul liber al fotbaliştilor aflaţi la final de contract riscă să facă un an de puşcărie. Băutura i-a dat încă un pumn, de final


Fostul jucător belgian Jean Marc Bosman, 48 de ani, e chinuit de propriul destin. Cel ce dă numele legii ce-a revoluţionat fotbalul internaţional în anii '90 şi-a permis transferul liber al celor aflaţi la final de contract este aproape de a face închisoare! Riscă un an de detenţie întrucît n-a respectat condiţiile de a fi în libertate. În decembrie 2011, Jean Marc, alcoolic înrăit la acea vreme, şi-a atacat prietena, pe Carina, cu care are un copil, şi pe fata acesteia, întrucît nu i-au permis să bea! Bosman i-a dat un pumn femeii şi a ameninţat-o pe fetiţa Carinei. Cazul a ajuns la tribunal, care a hotărît pe 13 ianuarie 2012 să rămînă în libertate, dar cu condiţia de a face psihoterapie şi diverse teste.

Dar fostul fotbalist, care face naveta între Villers L'Eveque, unde e casa părintească, şi Franţa, de unde este Carina, a încălcat ceea ce i s-a impus şi Curtea Penală din Liege a solicitat un an de închisoare. Hotărîrea va fi pe 15 aprilie. Tot ceea ce a agonisit în urma cîştigării procesului cu " legea Bosman", cîteva milioane de euro, s-a dus pe avocaţi, dar şi pe băutură şi tratarea diverselor probleme psihice.


"Beam ca să rezist, beam ca să uit problemele şi eşecurile avute, apoi beam ca să uit că am băut! Banii s-au dus, iar victoria mea cea mare a fost cu alcoolul. Fericirea adevărată e să te ridici după ce cazi"
Jean Marc Bosman


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
qwerty007
qwerty007  •  30 Martie 2013, 15:17

Ma forever '86,am vrut sa va zic ce va asteapta si pe voi in vreo 5-10 ani,citesti un rand si nu iti place,nu mai citesti,am pus eu pe cineva sa se oboseasca degeaba ??? sari peste!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Martie 2013, 12:53
Postat de qwerty007 pe 30 Martie 2013, 03:18

Pe alt coleg la bagat o luna deoarece avea 18 ani si la un chef politia la gasit beat.Au dat muzica mai tare,atat. O luna inchisoare. Aici poti sa bei de la 21 de ani.Legal. Tot legal la 18 ani poti sa te inscrii in armata si sa omorii mii de oameni pt. patrie. Dar acolo poti bea ca esti inafara US ! Ciudat,nu..

Pe noi ne intereseaza ce spui tu "despre america ta" cam cum ne intereseaza ce antrenor e la cefure cluj acum sau daca ploua acum la Shanghai, intelegi? Cam pe acelasi nivel de interes sunt pentru cititorii gsp, got it? (scuze, pe limba maghiara nu stiu cum se zice...promit ca o sa invat pana data viitoare cand o sa iti mai raspund)

alexhaiducu
alexhaiducu  •  30 Martie 2013, 12:09

smardoi cu femeile! sa duca la puscarie daca asa prevede legea!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează