INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Bosz ar fi primul antrenor din ultimii 11 ani dat afară de Dortmund în timpul sezonului! Un olandez după un olandez!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 10:21

Șefii Borussiei au făcut o ședință de urgență la Signal-Iduna Park imediat după dezastrul cu Schalke: 4-0 la pauză, 4-4 la final. Antrenorul olandez refuză să demisioneze, dar soarta lui pare decisă.

Doar o singură dată în istoria Bundesligii o echipă mai eșuase după ce a avut 4-0 la pauză. Bochum, 5-6 la final cu Bayern. S-a întâmplat în urmă cu 41 de ani.

La Dortmund, acest egal în derbyul Ruhrului e considerat mai rău decât o înfrângere. Mai ales că vine într-o perioadă neagră la galben-negri, cu doar două puncte câștigate în ultimele șase etape.

După meci, șefii clubului s-au adunat într-o sală la Signal-Iduna Park și au decis soarta antrenorului. Aproape sigur, Peter Bosz va fi concediat. Ar fi primul tehnician destituit în timpul sezonului de Borussia după 11 ani.

De la un olandez, Bert van Marwijk, în decembrie 2006, la alt olandez, Peter Bosz, la sfârșit de noiembrie 2017.

Tehnicianul batav încă nu-și dă seama ce s-a petrecut pe teren. "E dificil de înțeles un astfel de scenariu. În repriza a doua, am încetat să mai jucăm. Să ne prăbușim de o asemenea manieră... Mi se pare imposibil, n-ar fi trebuit să vedem asta la Dortmund".

Bosz anunță: "Voi continua să muncesc mult, din greu, așa am făcut o viață întreagă. Voi reconstrui echipa". Dar BVB nu-l mai lasă. Timpul său a expirat. 

"Fiecare particulă din corpul meu trăiește această imensă dezamăgire. Nu am renunțat niciodată. Nu voi renunța nici acum"

"La 4-2, Aubameyang nu trebuia să se comporte astfel și să fie eliminat. Dar și gestul lui reflectă situația tensionată de la Dortmund"

Peter Bosz, antrenor Dortmund

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează