INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Brexit îl sperie pe Gardoș » Fundașul și-ar putea pierde locul de muncă la Southampton

Florin Gardoș (dreapta), 27 de ani, n-a mai jucat de peste 13 luni la Southampton // FOTO Guliver/GettyImages
Florin Gardoș (dreapta), 27 de ani, n-a mai jucat de peste 13 luni la Southampton // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 00:00

Posibila ieșire Marii Britanii din UE ar putea schimba statutul de comunitari pentru 400 de jucători.

Mișcările politice din Regatul Unit ar putea avea un efect devastator asupra Premier League. Din sezonul viitor, n-ar fi deloc exclus ca Gardoș și alți 400 de jucători din toate ligile profesioniste din Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord să-și piardă slujba.

75% la "națională"

Dacă Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, fundașul român și-ar pierde avantajul de comunitar. Și s-ar reaplica criteriul de cel puțin 75% din meciurile "naționalei" jucate în ultimul an pentru a primi permisul de muncă. Iar întâlnirile trebuie să fie neapărat cu adversare situate în primele 70 din clasamentul mondial.

Cum n-a prins niciun minut în acest sezon, nefiind refăcut de pe urma unei rupturi de ligamente încrucișate, și a ieșit din vizorul lui Iordănescu, jucătorul lui Southampton ar rămâne pe dinafară!

Referendumul pentru "Brexit" se va organiza pe 23 iunie, toți cetățenii majori cu minimum 15 ani rezidență urmând să voteze dacă Regatul Unit se rupe după 4 decenii de Uniunea Europeană.

17 meciuria prins Gardoș la Southampton în toate competițiile de la transferul de la Steaua din august 2014

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează