INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bridge nu-l iartă pe Terry

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Wayne Bridge refuză în continuare ramura de măslin pe care i-o întinde fostul său prieten şi coechipier de la Chelsea, John Terry.

 

Fundaşul lui Manchester City nu-i răspunde lui JT la telefon şi-i şterge toate mesajele. Bridge e foarte supărat că nici acum, după publicarea poveştii în presă, Terry nu vrea să recunoască faptul că  a avut o relaţie cu iubita lui, top modelul Vanessa Perroncel.

El le-ar fi spus prietenilor că îl va ignora şi la echipa naţională a Angliei, dacă se va hotărî să dea curs convocărilor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
 •  14 Februarie 2010, 13:16

Eu totusi cred ca lui Bridge ii place in postura de incornorat, daca s-a zis ca Terry nu e singurul care cautat-o sub codite pe domnsoara lui logodnica... Faza e ca nu s-a zis cine e cel care a facut primul avansuri, iar eu nu stiu, inca, vreun barbat care sa reziste la avansurile unei tipe care arata beton.

 •  14 Februarie 2010, 11:58

Dar cum sa ierti asa ceva de la un om care iti pretinde ca iti este prieten dar in aceiasi masura este vinovata si z.d.r.e.a.n.t.a ca a ridicat coada.

 •  14 Februarie 2010, 11:57

://www.buxextra.com/?ref=piro9

Vezi toate comentariile (3)
Comentează