INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Brigadă sută la sută feminină la un meci din Cupa Italiei între două echipe de Serie A

Maria Sole Ferrieri Caputi (centru), alături de Francesca Di Monte (stânga) și Tiziana Trasciatti (dreapta). Foto: Imago Images
Maria Sole Ferrieri Caputi (centru), alături de Francesca Di Monte (stânga) și Tiziana Trasciatti (dreapta). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 13:49 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 13:52

Napoli - Cremonese, partidă din optimile Cupei Italiei, va fi condusă de Maria Sole Ferrieri Caputi, care va fi asistată la margini de Francesca Di Monte și Tiziana Trasciatti. Pe 26 decembrie, un meci din Serie B fusese fluierat de aceeași brigadă.

  • Napoli - Cremonese se joacă astăzi, de la ora 22:00

După introducerea ofsaidului semiautomat, care va fi folosit și de italieni pentru prima oară la Supercupa de mâine (AC Milan-Inter, de la ora 21:00), de la Riyad, mai vine o decizie care revoluționează fotbalul peninsular. 

Shakira, decizie radicală! A adus betoniera la casa lui Pique
SCANDAL
Shakira, decizie radicală! A adus betoniera la casa lui Pique

Un meci între două echipe din Serie A va fi oficiat de o brigadă în întregime feminină. Maria Sole Ferrieri Caputi a fost desemnată de Gianluca Rocchi să conducă meciul de diseară, Napoli - Cremonese, din „optimile” Cupei. 

Ea va fi asistată la tușe de două colege, Francesca Di Monte și Tiziani Trasciatti, restul „echipei” fiind masculină.

Brigada 100% feminină a oficiat și în Serie B

Cele trei au mai condus în aceeași formulă un meci al unor echipe de bărbați, dar în Serie B. S-a întâmplat pe 26 decembrie 2022, la Frosinone - Ternana. Fiecare, separat, a mai avut o experiență în prima ligă. 

Ferrieri Caputi s-a aflat la centru pentru Sassuolo - Salernitana, pe 2 octombrie 2022, Trascinatti a fost delegată ca asistentă la Fiorentina - Salernitana, pe 9 noiembrie 2022, iar Di Monte a fost la margine în Udinese - Verona, pe 27 octombrie 2021.

Citește și:

Parc de distracții doar pentru Cristiano Ronaldo și familia lui! Cum e răsfățat starul portughez în Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close