INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Buffon încurajează blaturile printr-o declaraţie-şoc: ”Mai bine doi răniţi decît un mort!”

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 21:42

Portarul lui Juventus a sărit în apărarea antrenorului Conte, implicat în scandalul pariurilor ilegale: ”Ce legături cu interlopii? Egalurile aranjate sînt mereu îndreptăţite”


Juventus nu s-a vindecat complet de virusul blaturilor nici la 6 ani după Calciopoli. Dovadă e "bomba" aruncată de Buffon în ajunul declanşării noului proces al pariurilor ilegale. Portarul "squadrei azzurra" a şocat prin declaraţia cu care i-a luat apărarea antrenorului Conte, încurajînd blaturile din Il Calcio!

"Dacă ambelor echipe le convine egalul, e afacerea lor. Cîteodată, dacă ne gîndim bine, ce-ar trebui să facem? Cred că de fiecare dată e justificabil să aranjezi. Asta nu înseamnă că nu joci la victorie şi n-are nici o legătură cu lumea interlopă. Cum se zice, mai bine doi răniţi decît un mort", susţine Gianluigi.

Goalkeeperul de 34 de ani nu-i la prima ieşire în decor din acest sezon. După remiza cu Milan (1-1), în care arbitrii n-au validat golul clar al lui Muntari, Buffon mărturisea că scopul scuză mijloacele: "Nu mi-am dat seama că mingea a intrat în poartă. Oricum, chiar dacă ştiam, nu i-aş fi spus arbitrului. E foarte important că am obţinut un punct şi ne continuăm seria invincibilă, care ne face multă plăcere".

22 de echipe şi 61 de jucători şi oficiali din primele 3 ligi sînt anchetaţi în ultimul scandal al pariurilor ilegale

"Nu mi-e temă că antrenorul nostru ar putea fi implicat în blaturi. Cine trăieşte în Italia ştie perfect ce se întîmplă pe final de sezon"
Gianluigi Buffon, portar Juventus

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
andreicukapp
andreicukapp  •  05 Iunie 2012, 09:30

Castiga un tricou cu Milan! Intra pe www.forzamilan.ro si voteaza!

lito
lito  •  01 Iunie 2012, 12:44

articol copiat din Gazetta dello Sport care se stie ca este cel mai mincinos ziar din italia, cu sediul in Milan! “La fel ca intotdeauna, cand cineva castiga si domina ceilalti vor sa scape de el si nu ma surprindeau deloc acuzatiile care ni se aduceau cand eram aproape de a castiga din nou campionatul. Ne pregateam sa obtinem al doilea titlu consecutiv cand a inceput scandalul, iar situatia era grava, am inteles imediat. Mass-media trata subiectul ca pe un razboi mondial. Dar a fost o porcarie, cel putin in mare parte. Arbitrii care ne favorizau? Sa fim seriosi, ne-am luptat dur, acolo pe teren." asta a zis-o Ibrahimovici in 2012, si mare dreptate avea! acelasi lucru se intampla si a

ronaldo666
ronaldo666  •  27 Mai 2012, 13:24
Postat de somalia pe 27 Mai 2012, 11:06

buffon cu timpul te prostesti. la euro 2004 ti-a placut blatul nordic? sper sa zburati dupa euro 2012 tot dupa un blatt.ce o sa mai spui? rubentin di merda

chiar asta imi venise sh mie in minte:)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează