INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Ca şi campioane

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Bayern şi Real şi-au asigurat practic titlurile cu 4 etape înaintea finalului de sezon.

Germania. După 4-1 cu Stut­t­gar­tul lui Marica, duminică sea­ră, Bayern Munchen are practic titlul în buzunar, chiar dacă, ma­tematic, încă nu e campioană.

Cu 4 etape înaintea finalului în Bun­des­liga, munchenezii sînt la 12 punc­te distanţă de urmăritoarele Wer­der şi Schalke, ba stau mai bine şi la golaveraj, plus 41 faţă de plus 21 al Bremenului, următorul criteriu de departajare în caz că s-ar ajunge la egalitate de puncte.

Spania. Real e foarte aproape de un al doilea triumf consecutiv în Pri­­mera. Dacă Villarreal nu cîştiga în de­­plasarea de la Sevilla, cu Betis (1-0), madrilenii puteau destupa şam­pania încă de duminică seară, la finalul confruntării cu Bilbao (3-0). Ar fi avut cel puţin 12 puncte avans, plus avantajul întîlnirilor directe (5-0 şi 3-2). Dar şi aşa, e doar o ches­ti­u­ne de timp pînă ce triumful “galac­ti­c­ilor” va fi perfect, mai ales că Barça a ieşit din cursă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  29 Aprilie 2008, 11:17

campeones,campeones,ole,ole,ole!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează