INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATENTAT ÎN MEXIC

"Cabanas e în stare critică, dar stabilă"

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Internaţionalul paraguayan de 29 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost victima unui atentat ieri în Mexic. "Sigur nu va putea merge la Mondiale şi are şanse foarte mici să mai joace fotbal, avînd în vedere zona extrem de delicată unde a fost împuşcat", a declarat neurochirurgul Carlos Codas.

 

Ernesto Martínez, medicul care l-a operat pe Salvador Cabanas, nu i-a extras glonţul care l-a rănit la cap pe jucătorul sud-american: "A suferit un traumatism cranio-encefalic sever şi a avut un cheag de sînge, pe care i l-am eliminat. Salvador are însă un organism puternic şi următoarele 72 de ore vor fi decisive. Este în stare critică, dar stabilă. Nu pot da asigurări că e în afara pericolului de a-şi pierde viaţa".


Atacantul paraguayan, calificat cu echipa sa la CM 2010, a fost împuşcat cu un pistol de calibrul 22 în localul "Bar Bar" şi transportat de urgenţă cu salvarea la Spitalul Angeles de Pedregal. Presa locală a trebuit să dezmintă în mai multe rînduri ştirea falsă potrivit căreia Cabanas a murit azi-noapte.

 

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei mexicane, se pare că totul a pornit de la un conflict verbal după ce Cabanas ar fi abordat o balerină de origine cubaneză în acel bar, iar doi bărbaţi, identificaţi deja de poliţie, ar fi intervenit şi l-ar fi atacat şi rănit undeva în jurul orei locale 5:20.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  26 Ianuarie 2010, 15:17

Mare nenorocire pentru el!Sa ti sfarsesti asa cariera si poate chiar viata!!poate asa a fost sa fie...dar poate daca nu ar fi mers in bar..bar..ala si daca si ar fi vazut macar de treaba lui...din pacate multi sportivi care ies prin localuri..si aici e valabil si pt tarisoara noastra se cred zmei paralei...se iau de tot felul de femei..etc.Dupa nenorocirea cu Marian(Dumnezeu sa l odihneasca)s-a vehiculat prin presa ca tot de la o femeie ar fi pornit incidentul.mai lasati localurile rau famate!!!

 •  26 Ianuarie 2010, 13:35

din pacate tot mai multe astfel de evenimente au loc in sport nu numai in fotbal,inainte de toate e un om si trebuie sa fim alaturi de semenii nostri.SA DEA DOMNUL SA-SI REVINA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează