INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MIRACOL PARAGUAYAN

Cabanas trage la poartă pe terenul spitalului!

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Atacantul paraguayan împuşcat în cap în Mexic acum două luni se recuperează miraculos de rapid. Internat într-o clinică din Buenos Aires, Salvador Cabanas începe să reia treptat contactul cu fotbalul. Ba chiar face exerciţii fizice şi se antrenează şutînd la poartă pe terenul spitalului argentinian.

 

"Are chiar execuţii foarte precise. Asta dovedeşte că refacerea lui se află într-un stadiu destul de avansat", a declarat Horacio Cartes, directorul Departamentului de Selecţie din cadrul Federaţiei Paraguayene. Cabanas a rămas cu glonţul în cap după atentatul căruia i-a căzut victimă în Mexic, medicii refuzînd să i-l extragă ca să nu-i pună viaţa în pericol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
zenga121
zenga121  •  26 Martie 2010, 21:19

Ii urez multa SANATATE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează