INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Callejon şi Sahin acontaţi. Kaka, de vînzare! Real pregăteşte deja sezonul viitor

Jose Callejon
Jose Callejon

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 10:13

Practic, o dată cu ieşirea din Ligă, sezonul 2010-2011 s-a încheiat pentru Jose Mourinho şi Real Madrid.

SOSIRI
Situaţie în care tehnicianul portughez pregăteşte deja stagiunea care urmează. Primele transferuri s-au conturat deja: atacantul Jose Callejon, de la Espanol Barcelona, şi mijlocaşul Nuri Sahin, de la Borussia Dortmund.

Callejon, 6 goluri şi 10 "assisturi" în 33 de apariţii pentru Espanol, l-a impresionat pe Mourinho în întîlnirile directe din acest sezon. Pe madrileni, transferul său îi costă 5 milioane de euro.

Sahin a făcut senzaţie în 2010-2011 cu Borussia Dortmund, luînd titlul în Germania. "Creierul" galben-negrilor, internaţionalul turc are o clauză în contract care-i permite să plece pentru o sumă fixă, se pare 8 milioane de euro. Venirea lui Sahin, scrie cotidianul As, va anula orice tentativă de a-l mai lua pe Cesc Fabregas (Arsenal). "În curînd, Sahin va fi cel mai bun mijlocaş central din Europa", l-a lăudat managerul Arsenalului, Arsene Wenger.

PLECĂRI
Real se va despărţi la 1 iulie de mai mulţi jucători. Cel mai strălucitor nume pe lista posibilelor plecări e al lui Kaka. Brazilianul n-a reuşit să se impună pe Bernabeu şi As scrie că în cazul unei oferte consistente, Mourinho e gata să-i dea drumul.

Vizaţi să-i părăsească pe galactici mai sînt portarul Dudek, aflat la final de contract, Canales, Gago şi Pedro Leon.

Incert e, în schimb, Manuel Adebayor. Împrumutat de la Manchester City, togolezul ar putea rămîne doar dacă englezii şi-ar reduce considerabil pretenţiile, cifrate în acest moment la 16 milioane de euro.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
azzuri_eyes
azzuri_eyes  •  09 Mai 2011, 21:51

callejon nu o sa joace in veci la real; mai sunt si altii cumparati ca mari sperante si pierd vremea pe acolo: pedro leon ....canales .....gago ....si altii! de ce sa te duci acolo, doar ca sa zici ca ai fost in lot!

leo.messi
leo.messi  •  05 Mai 2011, 17:41

Aproape toti cei care vor pleca vor juca foarte bine la noile echipe, real e un club care nu are nici un fel de respect fata de fotbal, sunt la fel ca man city, cred ca totul e posibil cu bani aruncati aiurea...

laur_pgl
laur_pgl  •  05 Mai 2011, 12:09

Nu sunt de acord cu tine...Sahin este creierul borussiei...L-am urmarit tot sezonul...vezi cu a jucat dortmund de cand s-a accidentat nuri...eu zic ca realul da o mare lovitura...la un pret super...ai dreptate si cu goetze...e un jucator f bun care mai poate creste mult..Fortza Real...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează