INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »   MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 3-0

Campioana Angliei încheie etapa a doua din Premier League cu o victorie clară

Rooney a marcat al doilea gol pentru Manchester in partida cu Tottenham
Rooney a marcat al doilea gol pentru Manchester in partida cu Tottenham

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 09:44

Campionii din sezonul trecut, Manchester United, a învins-o cu un scor de "masa verde" pe Tottenham (3-0), în ultima partidă a celei de-a doua etape din Premier League, egalîndu-le la puncte pe rivala City şi pe Wolves.

După ce în etapa trecută "diavolii" au trecut de Gabi Tamaş & Co. cu 2-1, Anderson ('76), Rooney ('86) şi Welbeck ('61) au rezolvat soarta întîlnirii cu Tottenham Hotspur, echipă aflată la primul meci în acest sezon din cauza amînării primei etape din cauza protestelor din Anglia.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

Manchester va juca în următoarea etapă împotriva lui Arsenal, echipă care a adunat un singur punct după două etape, terminînd la egalitate cu Newcastle (0-0) şi pierzînd pe teren propriu în faţa lui Liverpool (0-2).

M. United: D. de Gea - Evra, Evans, Smalling, Jones, Young (Hernandez, 82), Anderson, Nani, Cleverley (J-S. Park, 82), Rooney, Welbeck (R. Giggs, 82)     

Tottenham: Friedel - Dawson, Assou-Ekotto, Kaboul, Walker (Corluka, 45), Lennon, Kranjcar (Pavlyuchenko, 74), Bale, Van der Vaart, Livermore (Huddlestone, 75), Defoe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hotcocoa
hotcocoa  •  23 August 2011, 13:49

Firefox/Chrome->Google->firefox addons->Adblock Plus->Install....GATA cu reclamele si idiotenile.

damian_lucian
damian_lucian  •  23 August 2011, 12:01

Domnilor de la Gazeta, a-ti intrecut orice limita de bun simt cu reclama de la Golden Brau! Ma gandesc serios daca sa mai intru vreodata pe acest site!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează