INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LUPTA LA TITLU

Campioane de Crăciun » În 4 dintre cele mai puternice campionate lupta la titlu e aproape încheiată

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 13:05

În patru din cele mai importante campionate din Europa lupta la titlu este aproape încheiată încă de la jumătatea sezonului.

În Spania, Anglia, Franța și Germania echipele de pe primul loc au un avans considerabil față de urmăritoare și cu greu mai pot scăpa titlul de campioană. Doar în Serie A lupta pentru câștigarea campionatului este una echilibrată.

După un start cu două înfrângeri în Supercupa Spaniei, Barcelona merge perfect în La Liga. Elevii lui Ernesto sunt neînvinși în 17 etape, având 14 victorii și 3 egaluri. Catalnii au 9 puncte peste Atletico Madrid, 11 față de Valencia și 14 față de Real Madrid. Victoria de pe Bernabeu pare că le-a asigurat catalanilor un nou titlu.

În Premier League, Manchester City domină autoritar. Elevii lui Pep Guardiola au un singur egal în 19 etape, restul fiind victorii. Cetățenii au 13 puncte avans față de rivala Manchester United, iar fanii din Anglia sunt convinși că City nu mai are cum să piardă campionatul.

Deși a început greu, Bayern Munchen a revenit în fruntea clasamentului din Bundesliga, după aducerea lui Jupp Heynckes. Bavarezii au 41 de puncte în 17 etape, cu 9 mai mult decât Schalke și cu 11 în plus față de Borussia Dortmund.

În Ligue 1, PSG are 9 puncte față de campioana din sezonul trecut, AS Monaco. Totuși, cu Neymar, Cavani și Mbappe în formă excelentă, trupa lui Emery pare de neclintit de pe primul loc și se îndreaptă către un nou titlu.

lUPTĂ STRÂNSĂ ÎN SERIE A

Serie A este în acest moment cel mai echilibrat campionat dintre cele de top. Între locul 1 și locul 5 sunt 9 puncte, iar orice se poate întâmpla. Napoli este lider, cu 45 de puncte, urmată de Juventus, 44, Inter, 40, Roma, 38, și Lazio, 36, ultimele două echipe având un meci în minus.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează