INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Capello: "Le-am promis englezilor că rămîn pînă-n 2012"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Fabio Capello părea deunăzi mai aproape ca oricînd de un transfer la Inter Milano.

 

Contractul său cu federaţia engleză expiră în 2011, iar pentru a-l lua, patronul nerazzurro, Massimo Moratti, n-avea decît să-i plătească clauza de reziliere, cifrată la 5 milioane de euro.

Mai nou, însă, selecţionerul Angliei dezvăluie un aspect care face ca lucrurile să ia o întorsătură defavorabilă noii campione a Europei: "Le-am promis englezilor că rămîn pînă-n 2012. Mi-am dat cuvîntul".

Ceea ce pentru britanici e mai mai mult decît un contract scris, semnat şi parafat. De altfel, federaţia de la Londra se aşteaptă ca don Fabio să încheie noul acord cel mai tîrziu miercuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  31 Mai 2010, 11:20

Voi sunteti un pic dusi cu capul... Cum sa se duca Capello sa antreneze pe Inter. Are un salariu foarte mare la nationala Angliei si asteptarile la un asemenea nivel sunt foarte mari mai ales ca englezii nu au mai castigat la nivel de echipe nationale nimic in ultimul timp. De aceea federatia engleza nu ar permite ca atentia lui Capello pentru echipa nationala sa fie impartita cu o echipa de club si cred ca nici pe el nu prea il intereseaza acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează