INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Capriciosul Ibra » Suedezul a refuzat Chevroletul oferit de United și a schimbat hotelul fiindcă n-avea piscină

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

"Ibrahimovici e, cu siguranță, ultima persoană pe care te-ai aștepta s-o vezi la bordul unei mașini second hand", remarca ieri tabloidul Daily Mail.

Zlatan tocmai fusese surprins urcând într-un Mercedes S500, pe care jurnaliștii l-au reperat imediat ca fiind limuzina fostului manager al lui Man. United, Louis van Gaal.

Atacantul suedez a acceptat acest compromis doar pentru că alternativa, un Chevrolet oferit de sponsorul clubului, era sub pretențiile sale. Și oricum, e doar o chestiune temporară, până ce-i va sosi flota de mașini de la Paris, printre care un Porsche 918 Spyder.

Ibra i-a surprins pe "diavoli" cu mofturile sale încă de la sosirea în Manchester. Clubul îi rezervase un apartament la hotelul Lowry, unde stau de obicei jucătorii lui United. Însă după o scurtă inspecție, și-a luat soția și cei doi copii și s-a mutat la Radisson Blu Edwardian, chiar dacă acesta e fieful rivalilor de la City. Motivul? Lowry n-are piscină!

13.400.000 €va încasa Zlatan pentru un sezon la Man. United

Îi costă 269 de milioane!

Pentru viitorul coleg al lui Ibra, Paul Pogba, United va trebui să scoată din buzunar circa 269 de milioane de euro. Aceasta este concluzia la care au ajuns jurnaliștii La Repubblica, după ce au adunat suma pe care o va încasa Juventus, 116 milioane, comisionul impresarului Raiola, 23 de milioane, salariul jucătorului pe 5 sezoane, fără bonus, (112,5 milioane brut) și diverse bonusuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează