INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Care "Special One"? » Mourinho are cel mai slab început de sezon din ultimii 26 de ani pentru Manchester United!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 06 decembrie 2016 14:10

Într-unul dintre sezoanele în care s-au investit sume imense în transferurile de jucători, Manchester United pare să continue pe trendul descendent.

În ultimul joc din Premier League, United a remizat pe terenul lui Everton, scor 1-1.

Din 2013, de când Sir Alex Ferguson a renunţat la cariera de antrenor, patronii de pe Old Trafford nu reuşesc să găsească un alt antrenor alături de care echipa poate funcţiona la capacitatea şi nivelul aşteptat de fani.

Deşi doar în ultima perioadă de transfer echipa din Manchester a scos din buzunar nu mai puţin de 185 de milioane de euro, conform transfermarkt.de, rezultatele lipsesc.

Statistic vorbind, cel mai bun start de sezon l-a avut Louis Van Gaal. Olandezul a adunat 25 de puncte în primele 14 partide ale sezonului 2015-2016, fiind singurul singurul antrenor de la plecarea lui Ferguson care a trecut de 25 de puncte în startul sezonul.

Jose Mourinho a adunat doar 21 de puncte în 14 etape, în timp ce David Moyes a strâns 22 de puncte în sezonul 2012-2013.

Nici poziţia din clasamentul Premier League nu îl avantajează pe portughez, echipa condusă de Van Gaal se afla pe locul al treilea la 2 puncte de lider, în ediţia trecută a campionatului, însă acum nu se află nici măcar în primele 5.

Mourinho a adunat 2,29 de puncte în primele 196 de partide în Premier League, în timp ce în ultimele 30 de jocuri are o medie de 1, 2 puncte pe partidă.

Conducerea lui Manchester United a cheltuit nu mai puţin de 590 milioane pentru transferuri de jucători după retragerea lui Sir Alex Ferguson, însă de fiecare dată echipa a ratat podiumul din Premier League.

sursa: bbc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  06 Decembrie 2016, 19:03

Si duminica are meci cu Tottenham ;)))) E jale!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează