INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Carlo Ancelotti, îndrăgostit de Real Madrid: „N-aș putea antrena niciodată Barcelona. Sunt la cel mai mare club din lume”

Carlo Ancelotti, foto Imago
Carlo Ancelotti, foto Imago

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 18:17 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 19:16

Carlo Ancelotti, antrenorul Realului, a intrat definitiv în inimile suporterilor blanco, după ce a declarat că n-ar schimba locul cu Xavi „pentru nimic în lume”.

La două zile după calificarea triumfală în finala Cupei Spaniei, 4-0 cu Barcelona pe Camp Nou (0-1 în tur), Carlo Ancelotti a făcut o declarație cu care a intrat sigur în galeria celor mai iubiți antrenori ai Realului.

Farul NU este echipa cu cele mai mari investiții în juniori din Superligă! 3 echipe o depășesc: un nume e surpriză
JUNIORI
Farul NU este echipa cu cele mai mari investiții în juniori din Superligă! 3 echipe o depășesc: un nume e surpriză

Carlo Ancelotti nu ar schimba postul cu Xavi

Tehnicianul madrilenilor a declarat că n-ar schimba postul cu Xavi, omologul său de la marea rivală catalană, „pentru nimic în lume".

„În primul rând, eu n-aș putea-o antrena pe FC Barcelona. În al doilea rând, sunt foarte fericit aici. Sunt la cel mai mare și mai bun club din lume și mă simt foarte iubit", a explicat tehnicianul italian în vârstă de 63 de ani. Altfel spus, Don Carlo nu trădează.

Pe de altă parte, el nu duce lipsă de oferte. De mai multă vreme, are una fermă de la Federația braziliană, care i-a propus să preia Selecao la vară.

Mai nou, postul ESPN scrie că și Chelsea se gândește să-l aducă înapoi, pe Stamford Bridge. Ancelotti i-a mai pregătit pe albaștri între 2009 și 2011 și a câștigat cu ei Premier League și Cupa Angliei, în 2010, dar și Cupa Ligii Angliei, în 2009.

2 mandateare Carlo Ancelotti la Real Madrid. Primul, în perioada 2011/2013, și actualul, început în iulie 2021. Cu madrilenii a câștigat 9 trofee, între care un titlu (2022) și de două ori Liga Campionilor (2014, 2022)

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Un fost jucător al lui Chelsea a povestit un moment din vestiar cu Adrian Mutu și Roman Abramovici: „I-a spus să ne dubleze bonusurile de calificare”

Mesajul unui viitor campion cu Napoli: „Pentru Luciano Spalletti sunt ca o dinamită. Am 5 metri avantaj în dueluri cu orice fundaș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează