INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Carlo cel rău » Ancelotti îi avertizează pe jucătorii lui Bayern: ”Comportamentul neprofesionist înseamnă un loc pe bancă sau în tribună”

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Carlo Ancelotti nu e chiar "Blândul Ben", așa cum pare. Ieri, într-un interviu acordat bisăptămânalului Kicker, noul antrenor al lui Bayern și-a devoalat și cealaltă față. Una pe care, susține el, jucătorii o vor vedea ori de câte ori vor ieși "în decor".

"La club îi pot controla de la ora 9:00 la 16:00. Apoi e viața lor privată. N-o mai pot monitoriza și nici nu vreau s-o fac. Îmi doresc o relație bună cu ei, dar nu să-i controlez. Nu sunt polițist. Tocmai de aceea țin ca ei să fie cât mai responsabili. E foarte important", a punctat tehnicianul italian.

Cine nu reușește să priceapă cum stau lucrurile - aviz chilianului Arturo Vidal, un pasionat al escapadelor nocturne! - va avea viață grea cu Don Carlo: "Ca antrenor mi-e foarte ușor să pedepsesc comportamentul neprofesionist. Un loc pe banca de rezerve, lângă mine, sau în tribună se găsește oricând".

14.000.000 €e salariul lui Ancelotti la Bayern, conform contractului scadent în 2019

"Vorbește mult și n-are experiență"

Franck Ribery nu-l slăbește deloc pe Guardiola. După ce a sugerat că sub comanda catalanului nu s-a bucurat de libertate în joc, acum l-a atacat direct: "N-are experiență și vorbește prea mult". Francezul susține că Pep e vinovat de ratarea finalei din acest an a Ligii: "Eu și Muller trebuia să fim titulari în prima manșă a semifinalei cu Atletico. Într-un meci de o asemenea importanță, cei mai buni trebuie să fie pe teren". Bayern a pierdut la Madrid, 0-1, iar victoria din retur, 2-1, nu i-a ajuns pentru calificare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează