INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Incredibila poveste a celui mai mare escroc din fotbal: „Pe doctori îi păcăleam, pe jurnaliști îi plăteam. Făceam sex și cu 3 femei pe zi”

Carlos Henrique Raposo // foto: These Football Times +6   FOTO
Carlos Henrique Raposo // foto: These Football Times

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 09:00 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 01:00

Carlos Henrique Raposo, astăzi în vârstă de 60 de ani, este subiectul documentarului „Cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal”. A convins cluburile 13 ani să semneze contracte cu el, deși nici nu intra pe teren, simulând accidentări la nesfârșit.

„Kaiser. Cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal”. Acesta este documentarul, redat de Marca, în care e povestită cea mai mare escrocherie din istoria sportului. De ce „Kaiser”? Pentru că aceasta era porecla lui Carlos Henrique Raposo (asemănat cu Franz Beckenbauer), brazilianul care a păcălit lumea fotbalului profesionist. Nu era jucător, dar a fentat multe cluburi. L-au angajat, deși nimeni nu l-a văzut vreodată pe teren.

Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă
FCSB
Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă

Secretul lui Carlos Henrique Raposo? „Eram prieten cu jucătorii”. „Kaiser”, alături de Romario și Edmundo

Timp de 13 ani, în perioada 1979-1992, falsul atacant a avut contracte cu Botafogo, Flamengo, Bangu, Fluminense, Vasco da Gama, din țara sa, Independiente (Argentina), Puebla (Mexic), El Paso (SUA) și Gazelec Ajaccio (Franța).

+2 FOTO

Cum a reușit? „Eram prieten cu jucătorii”, a spus Carlos. Ei îl protejau și cunoștea multe staruri braziliene. Potrivit Marca, era apropiat de Carlos Alberto Torres, Renato Gaucho, Romario, Edmundo și Ricardo Rocha, printre alții.

În vârstă de 60 de ani, acesta început la Puebla, a rămas în Mexic șase luni, apoi s-a întors printre compatrioți. „Kaiser a fost una dintre figurile emblematice ale fotbalului. A avut o singură problemă: mingea”, l-a descris Rocha, ex-Real Madrid.

Escrocul simula accidentările, trecea dintr-una în alta, și nu apărea niciodată nici la antrenamente. „Toți jucătorii știau. Pe jurnaliști îi plăteam să scrie despre mine. Nimeni nu-mi făcea probleme”, a declarat „Kaiser”, care s-a bătut cu fanii pentru a nu juca. Atunci a fost cel mai aproape de teren.

Voiau să-i facă magie neagră ca să-l însănătoșească pe Carlos Henrique Raposo

„I-am păcălit pe doctorii echipelor. La un club, toți voiau să mă vadă jucând, așa că am apelat la un prieten dentist. Președintele clubului mi-a zis: «Tu nu joci niciodată». I-am răspuns: «Am raportul medical aici. Am o problemă dentară». Era o minciună”, a povestit el. 

În altă parte, au adus un preot care făcea magie neagră pentru a-mi face un întreg ritual doar ca să mă însănătoșească. I-am zis: «Ia banii, prietene! N-am nimic. Nu te mai chinui, ia-ți banii și pleacă. Eu voi rămâne accidentat tot restul vieții mele»”.

Petreceam în cluburi de noapte până dimineața, de luni până luni. Nici nu aș fi putut să joc sau să mă antrenez. 

- Carlos Henrique Raposo

Carlos Henrique Raposo: „Datorită fotbalului, m-am culcat cu 1.000 de femei”

Și „Kaiser" se consideră „cel mai bun jucător care n-a jucat fotbal niciodată”. Dezvăluind că „datorită fotbalului, m-am culcat cu 1.000 de femei. Eram mereu alături de cei mai buni fotbaliști brazilieni, devenisem și eu, ca jucător, un magnet pentru femei. Eram dependent de sex, ca Michael Douglas. Făceam sex și cu trei femei pe zi”. 

Cluburile au înșelat și înșală o mulțime de fotbaliști. Cineva trebuia să-i răzbune pe toți. 

- Carlos Henrique Raposo

Citește și:

Gabi Tamaș a avut oferte de la Bayern Munchen și Lazio: „Am făcut câteva prostioare și am pierdut două transferuri”

Juventus riscă să fie exclusă un an din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cainerrosu
cainerrosu  •  27 Aprilie 2023, 16:51

Eu cunosc o situatie identica cu o persoana care conduce o tara din Europa de Est si se da mereu "accidentat" cind trebuie sa demonstreze ca e presedinte ! KWI !

ED_BAD
ED_BAD  •  27 Aprilie 2023, 12:17
Postat de albu pe 26 Aprilie 2023, 10:49

Sunt multi ca asta si la noi,pacalesc fotbalul de ani de zile si presa ne spune ca sunt fotbalisti

... sau antrenori.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  26 Aprilie 2023, 21:58
Postat de username_2 pe 26 Aprilie 2023, 16:23

cine trece-n valea seacă with hangeru fără teacă?...cineeee?...amu ia oi mere la doctor, îmi făcui programare la „doctoru” Arafat, auzii că are nevoie de ajutor să închidă parcurili, așa îi spuse lui știința

Amu amu sa te duci! Nu mai sta nici o tira! Că vai de tine a hi!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează