INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Cască pentru un campion mondial cu Germania, după a 4-a comoție cerebrală!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 11:21

Campionul mondial Christoph Kramer, care a suferit pierderi de memorie în finala din 2014, ar trebui să se protejeze după a patra comoție suferită sâmbătă. Mijlocașul lui M'gladbach are încă interzis la antrenamente.

"Nimeni nu poate concura cu el la titlul de campion mondial al KO-urilor!", remarca tabloidul Bild, glumind pe seama loviturilor frecvente încasate la cap de Christoph Kramer.

După ultima, primită sâmbăta trecută, chiar de la colegul Vestergaard, în meciul cu Bayern, mijlocașul Borussiei Mönchengladbach e sfătuit să poarte o cască. "Toți trebuie s-avem grijă de Chris, să ne protejăm mai bine jucătorii", a zis antrenorul Dieter Hecking.

"Îți dă siguranță"

Kramer are încă interdicție de a reveni la pregătiri și probabil că va lipsi în partida de duminică, la Wolfsburg. Medicii care l-au consultat i-au prescris o pauză ceva mai lungă. Neamțul de 26 de ani și-a pierdut temporar memoria în finala CM 2014, fiind schimbat.

"O cască m-ar fi ajutat să nu-mi sparg buza cu Leipzig ori să nu-mi sparg nasul cu Stuttgart. În privința comoțiilor cerebrale nu mă pot pronunța", admite nehotărât Christian.

Singurul fotbalist de câmp din primele trei ligi germane ce poartă cască i-o recomandă.

"S-o facă până când nu va păți ceva mai grav! Restricția vizuală este minimă, iar precizia loviturilor de cap e afectată puțin. Îți dă siguranță. Știu că arăți ca naiba cu ea, dar reziști ironiilor 90 de minute", a declarat Klaus Gjasula (Halle). 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează