INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Casillas despre conflictul de la Real Madrid cu Jose Mourinho: "Am tăcut pentru binele clubului"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 31 martie 2017 23:45

Iker Casillas, 35 de ani, a ales să vorbească despre perioada în care juca la Real Madrid și antrenor era Jose Mourinho. Goalkeeperul și tehnicianul au avut un conflict puternic.

Este una dintre perioadele neplăcute ale carierei lui Casillas. Coșmarul a luat sfârșit odată cu transferul său, în 2015, la FC Porto.

Conflictul cu Jose Mourinho i-a stricat relația cu suporterii, iar evoluțiile neconvingătoare ale goalkeeperului au fost taxate cu apostrofări din partea publicului de pe "Santiago Bernabeu".

Casillas a evoluat vreme de 16 pentru prima echipă a Realului, din 1999 până în 2015. În acest răstimp el a bifat nu mai puțin de 510 meciuri doar in La Liga, fără a mai pune la socoteală celelalte competiții (Cupa Spaniei, Champions League etc.).

"Am tăcut pentru binele clubului și pentru a nu crea circ, a fost o situație neplăcută pentru mine și pentru Real Madrid. Trebuie să ai multă tărie de caracter că să uiți toate astea!", a spus Iker cu referire la perioada amintită.

Iker are un sfat și pentru Keylor Navas, actualul portar al madrilenilor: "Să te menții la Real Madrid în fiecare an nu este ușor, mentalul este cheia și trebuie să fii pregătit de critici in fiecare moment!".

sursa: fourfourtwo.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează