INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTONIO A COMIS-O GRAV

Cassano dat afară pentru că l-a înjurat pe patron!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Antonio Cassano a ajuns la 28 de ani, dar nu s-a potolit. Nici la Sampdoria. După ce în sezonul trecut s-a certat cu antrenorul Del Neri, marţi a făcut-o din nou lată. A reuşit să-l înfurie pe patronul Riccardo Garrone.

 

Mijlocaşul echipei genoveze a refuzat invitaţia acestuia la restaurant pentru a primi trofeul "Rete d'Argento", acordat celui mai bun jucător al genovezilor în campionatul precedent. Ba chiar s-a enervat şi l-a insultat! Garrone, care a trebuit să meargă singur la acel eveniment, nu l-a iertat. L-a suspendat, i-a interzis să mai vină şi la antrenamente, şi ieri l-a dat afară pe rebel, reziliindu-i unilateral contractul. "Antonio e distrus. Dacă ăsta e un mod ca să scapi de Cassano, nu trebuie decît să ni se zică", a mărturisit impresarul Beppe Bozzo.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
lucell
lucell  •  31 Octombrie 2010, 12:08

joaca mult mai bine ca mijlocas ofensiv...la Real a fost si nu a reusit sa se impuna. are un caracter mai dificil , asa e el ;)

sebastianoronaldo
sebastianoronaldo  •  31 Octombrie 2010, 08:46

Hai la Real Madrid,avem nevoie de un atacant ca tine!liber de contract si atacant de mare clasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează