INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Catalanii de la Barcelona se tem mai mult de elicopter decît de Real

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Jucătorii Barcelonei traversează Mediterana spre Ceuta, pentru meciul de azi din Cupă, cu elicopterul. O premieră.

FC Barcelona întîlneşte diseară, în turul "16"-imilor Cupei, pe Ceuta, iar jucătorii săi sînt îngroziţi. Nu de adversar, o modestă echipă din liga a 3-a, ci de felul cum se face deplasarea. Pentru prima dată în istoria clubului, drumul se parcurge cu elicopterul.

Parţial, traseul e clasic. Autocar pînă la aeroport, apoi avion pînă la Malaga. Acolo, situaţia se schimbă. Întrucît Ceuta e o exclavă spaniolă în Africa, mai precis în nordul Marocului, şefii din "Camp Nou" au ales să traverseze Marea Mediterană cu elicopterul, nu cu vaporul, pentru a cîştiga timp.

Măsura nu le-a picat bine elevilor lui Guardiola. Deşi cei 150 km dintre Malaga şi Ceuta se fac în 30 de minute, acoperiţi cu trei aparate Agusta AW 139, gîndul că vor zbura cu altceva în afară de avion, pentru toţi o premieră, i-a speriat. "Mă tem mai mult de elicopter decît de meciul cu Real", a mărturisit Adriano. Keita l-a completat: "Nu-mi plac avioanele, iar elicopterele cu atît mai puţin".

Guardiola a preferat oricum să-şi protejeze majoritatea titularilor. El nu i-a convocat pe Messi, Pique, Iniesta, Xavi, Villa, Valdes, Busquets.

Tot la Feyenoord şi după 0-10 cu Eindhoven
Antrenorul lui Feyenoord, Mario Been, a scăpat de demitere după umilinţa suferită duminică, în faţa lui PSV Eindhoven (0-10). Conducerea clubului l-a confirmat ieri în funcţie, dar nu-i garantează şi o prelungire a contractului, aşa cum îşi doreşte el. Fosta campioană a Europei (1970) n-a mai pierdut la un scor aşa jenant din 1983, de la un 2-8 cu Ajax Amsterdam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
george_2002
george_2002  •  28 Octombrie 2010, 20:04

marfa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează