INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Cauză incredibilă a morţii vicepreşedintelui Spartei Praga: un accident suferit cu cîteva zile înainte

Decesul lui Lukas Pribyl a produs un șoc în Cehia. Sursa: sport.cz
Decesul lui Lukas Pribyl a produs un șoc în Cehia. Sursa: sport.cz

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 12:12

Poliţia cehă evită deocamdată să anunţe un verdict în cazul decesului vicepreşedintelui Spartei Praga, Lukas Pribyl, găsit fără viaţă în biroul său, joi la prînz. În aşteptarea rezultatului autopsiei, s-a vorbit mai ales de probleme respiratorii.

Rana la cap şi cîteva contuzii la gît au ridicat însă suspiciuni. Aşa s-a descoperit că tînărul de 33 de ani ar fi avut un accident la schi, în week-end-ul trecut. În cădere s-a lovit destul de tare, acuza dureri, dar nu a solicitat ajutor medical. În acel incident ar fi suferit leziuni interne care, netratate, s-au agravat şi i-au fost fatale.

În susţinerea acestei supoziţii vine declaraţia unui prieten al victimei, Peter Sveceny. Cu doar cîteva ore înainte de aflarea dramei, acesta a vorbit la telefon cu Pribyl: ”La începutul discuţiei, totul părea în regulă. Dintr-o dată însă, Lukas s-a oprit în mijlocul dialogului. Am auzit un suspin. Apoi nimic. Am crezut că este din cauza semnalului la telefon, se întîmplă uneori să se piardă. N-am mai sunat, aşa s-a terminat convorbirea”.

Foarte apropiat de preşedintele Spartei, Daniel Kretinsky, Lukas Pribyl fusese angajat la club în 2011 special pentru a ajuta la construirea unei noi echipe. Anterior, fusese în conducerea lui Bohemians, de atunci avînd probleme cu justiţia din pricina unor nereguli financiare la transferuri. Anul trecut devenise tată.

Citeşte AICI amănunte despre Pribyl

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează