INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAVANI DESPRE REAL MADRID

Cavani, declaraţie de dragoste: ”Real Madrid ar fi un vis transformat în realitate”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 19:19

Superstarul lui Napoli, Edinson Cavani, a admis că transferul la Real Madrid l-ar împlini şi i-ar îndeplini un vis. Mama sud-americanului a declarat, zilele trecute, că fiul ei este în tratative cu Manchester City şi Real Madrid, în timp ce Chelsea a făcut o propunere ce-a fost respinsă de gruparea italiană.

Dar Cavani, 26 de ani, pare să prefere La Liga şi echipamentul alb al "galacticilor". "Sînt foarte calm în ceea ce priveşte viitorul meu. Real Madrid este un club imens şi fiecare fotbalist visează să joace acolo. Este şi situaţia mea", a declarat uruguayanul pentru Cadena Cope. "Acum sînt jucătorul lui Napoli, mă interesează doar de Cupa Confederaţiilor. Nu depinde doar de mine ce decid cluburile. Mai sînt şi alţi factori ce sînt în calcule. Sînt multe discuţii privind trecerea mea la Madrid. O să vedem ce va fi. Pînă acum nu e ceva oficial", a mai zis Cavani.

63 de milioane de euro este clauza de reziliere a lui Cavani la Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează