INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TELEVIZARE

Caz fără precedent » O partidă din Liga a 3-a din Spania ar putea fi urmărită de 300 de milioane de oameni!

FOTO: Marca
FOTO: Marca

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 13:05

Derby-ul Murciei, dintre Jumilla și Lorca, care se va disputa pe 6 noiembrie, ar putea fi urmărit de 300 de milioane de oameni.

Patronii celor două echipe sunt născuți în Shanghai.

Lian Xiang și Hui Tang, șefii celor de la FC Jumilla și prezentatori TV, și Xu Genbao, șeful echipei Lorca și fost jucător și selecționer chinez, și-au dat acordul ca 11 televiziuni să transmită meciul. Acestea vor veni din China și audiența potențială a meciului este de 300 de milioane de persoane.

În plus, intrarea va fi gratuită, vor fi cadouri și va fi o tragere la sorți pentru o mașină, potrivit Marca.

Meciul se va juca pe 6 noiembrie, de la ora 12:00, ora Spaniei, ora 18:00 în China. La aceeași oră se va juca meciul Real Madrid - Leganes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cj1960i
cj1960i  •  29 Octombrie 2016, 15:14

da! si buna ar putea invia. mai penibil de atat nu cred ca se poate. asta-i ca aia ce o foloseste cizmarul(***) cu prefectura. sa-i vad pe aia cu ochi mici cum fac galerie creolilor. PENIBIL, daca mergi in zonele de unde sunt acesti bogati investitori nu gasesti un televizor la 10 case .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  29 Octombrie 2016, 15:13

"La aceeași oră se va juca meciul Real Madrid - Legans." Scrieti mai bine Logan, mai faceti un pic de reclama brandului national :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează