INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Caz prezidenţial » Titlul în Ligue 1 şi salariul lui Ancelotti împart candidaţii la Palatul Elysee

Ancelotti tremură pentru titlu. Mai mult, PSG poate pierde și locul 2, fiind amenințată de Lille
Ancelotti tremură pentru titlu. Mai mult, PSG poate pierde și locul 2, fiind amenințată de Lille

Articol de - Publicat marti, 01 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 20:53

Hollande l-a atacat pe antrenorul lui PSG: ”Dacă ia 6 milioane e forţat să fie campion!”. Montpellier îl susţine pe favoritul socialist, aruncîndu-l pe italian la 5 puncte în spate.

Lupta palpitantă pentru titlu în Ligue 1 a încins şi duelul candidaţilor la preşedinţia Franţei. Pus sub presiune de Montpellier, Carlo Ancelotti a fost atacat şi de Francois Hollande. Candidatul socialist s-a arătat deranjat de salariul antrenorului de la PSG. "La cîţi bani cîştigă ar trebui să iasă campion! Dar îşi merită salariul la rezultatele pe care le-a obţinut?", se întreabă Hollande.

Şansele italianului s-au redus considerabil însă după eşecul de la Lille (1-2). Parisul a ajuns la cinci puncte în spatele liderului şi ultimele patru etape îi rezervă un traseu destul de complicat.

Favoritul la fotoliul de la Palatul Elysee i-a mai pregătit ceva tehnicianului avînd contract de 6 milioane de euro anual. Dacă va cîştiga duminică al doilea tur de scrutin cu Nicolas Sarkozy a promis că va mări taxele de la 52% la 75% pentru salariile peste 1 milion!

"Sarkozy înţelege fotbalul"
Ancelotti n-a rămas dator şi i-a replicat prompt lui Hollande. "Nu-i nici o problemă dacă vrea să schimbe legile, oricum o să-mi plătesc taxele", l-a asigurat italianul. Care a contraatacat: "Spre deosebire de Hollande, Sarkozy pricepe ceva din fotbal. Ştie bine cum funcţionează sistemul".

Atenţie la Lille!
Campioana poate încurca socotelile. Cu 65 de puncte (+27), Lille e pe locul 3 şi are un traseu mai uşor. Le va înfrunta pe Caen şi Nancy, acasă, şi pe Nice şi Montpellier, în deplasare.

479374-meciuri-franta.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  01 Mai 2012, 09:25

Conform "semaforului" Montpellier ar avea un program mult mai greu...

pinteat
pinteat  •  01 Mai 2012, 06:46

cand te gandesti ca miercuri psg pierde acasa...

vandersaar
vandersaar  •  01 Mai 2012, 01:59

Lille prinde locul 2, e greu locul 1.. sunt 7 pct diferenta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează