INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Ce era în sticluța lui Erling Haaland? Imaginile prinse pe banca Borussiei Dortmund

Erling Haaland pe banca lui Borussia Dortmund
Erling Haaland pe banca lui Borussia Dortmund

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 09:49

Erling Haaland, 19 ani, a reușit un debut nemaipomenit în Bundesliga, marcând șapte goluri la primele sale apariții în tricoul Borussiei Dortmund.

Puștiul-minune norvegian  a fost suprins pe banca de rezerve a „galben-negrilor” când consuma conținutul unei sticluțe, după care s-a strâmbat nostim. „Sigur nu-i plăcea gustul, parcă era o substanță din laborator. De aceea poate înscrie atâta”, au comentat ironic fanii pe rețelele socializare, văzând filmulețul cu Erling Haaland.

Erling Haaland, de NEOPRIT! Record impresionant la Dortmund!

Erling Haaland a fost transferat la începutul lunii ianuarie pentru 20 de milioane de euro, de la Red Bull Salzburg. Tânărul atacant norvegian a devenit deja un om de bază în angrenajul echipei antrenate de Lucien Favre (62 de ani). 

În primul meci, în Bundesliga, Haalanda reușit un hat-trick cu Augsburg, deși a intrat din ipostaza de rezervă. Au urmat apoi partidele cu FC Köln și Union Berlin, marcând câte o dublă în fiecare dintre acestea.

În Cupa Germaniei, chiar dacă Dortmund a fost eliminată de Werder Bremen (2-3), Haaland a marcat al 8-lea său gol din acest sezon pentru nemți, reușind un nou record, după cel cu 5 goluri în primele două partide jucate.

Cu un procentaj de 53% în participarea la goluri și reușind să schimbe fața jocului de cele mai multe ori din postura de rezervă, Haaland pare de neoprit pentru nemți.

Citește și:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
maccsero
maccsero  •  07 Februarie 2020, 14:46

Evident că se dopează toți, dar în locuri special amenajate, cu personal calificat.

alexandruivan7
alexandruivan7  •  07 Februarie 2020, 12:40

un articol la fel cum e si “ziarul” gsp.penibil.oare ce era in acea sticluta?de ce nu-l sunati pe seful vostru becali sa explice?

2274784025875084
Marian Ionica  •  07 Februarie 2020, 11:21

E un recipient banal cu aminoacizi. Din punctul nostru de vedere, al romanilor, dacă nu e branca ursului, ceai de cătină sau lapte cu miere vorbim de dopaj ???? Ce-i drept, banca de rezerve era locul ideal în care sa se dopeze ????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează