INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ce n-a reuşit Realul! » Blonda Cathy Fischer pune pe butuci apărarea Dortmundului

Cathy a fost aleasă +3   FOTO
Cathy a fost aleasă "Miss FC Bayern" pe vremea cînd iubitul Hummels juca la bavarezi // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2013 08:59

Prietena l-ar fi înşelat pe Hummels tocmai cu colegul din centrul apărării Borussiei, sîrbul Subotici.

O cheamă Cathy Fischer, e blondă şi de 6 ani la braţul fundaşului Borussiei, Mats Hummels. N-are nici pe departe forţa Realului, dar a reuşit dintr-o lovitură ceea ce galacticii n-au putut în cele 180 de minute din semifinalele Ligii. A făcut praf apărarea "galben-negrilor"!

Cu ceva vreme în urmă, studentei în vîrstă de 24 de ani i-ar fi picat cu tronc Neven Subotici, celălalt fundaş central al Borussiei. Iar apărătorul sîrb n-a zis "nu". Lumea a început să vorbească, "încornoratul" a aflat deunăzi şi de atunci e la cuţite cu colegul său de linie!

Contactaţi de tabloidul Bild, Hummels şi Subotici au negat ieri toată povestea. Inclusiv faptul că ar fi certaţi. Dar planurile îl trădează pe internaţionalul german. Acesta s-a hotărît s-o părăsească pe Borussia în vară şi ia în calcul fie o întoarcere la Bayern, de unde a venit în 2008, fie un contract "afară". Barcelona i-a făcut deja o ofertă!

Scapă de Honess?
Gotze, Lewandowski şi, posibil, Hummels. Şefii Borussiei sînt foarte supăraţi pe preşedintele lui Bayern, Uli Honess, pe care-l acuză că le fură jucătorii. Dar vestea bună e că s-ar putea să nu mai aibă de-a face cu el începînd din vară. Anchetat pentru evaziune fiscală, oficialul bavarez ar intenţiona să se retragă după finala Ligii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dereu
dereu  •  04 Mai 2013, 15:31

urata ,,e grasa la fund...sant destule ca ea..nici o pierdere

commy_d
commy_d  •  04 Mai 2013, 11:11
Postat de hofer pe 04 Mai 2013, 10:47

Daca o vezi in realitate cred ca o sa gandesti altfel.

Ai vazut-o tu in realitate???

hofer
hofer  •  04 Mai 2013, 10:47
Postat de plischi pe 04 Mai 2013, 06:57

privindu-i picioarele chiar nu pot sa nu ma intreb ce l-o fi apucat pe subotici...

Daca o vezi in realitate cred ca o sa gandesti altfel.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează