INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ce părere are Mourinho despre transferurile rivalelor? "Cumpără titlul, dar îi oprim noi!"

Jose Mourinho are 3 titluri cu Chelsea, în două mandate, foto: reuters
Jose Mourinho are 3 titluri cu Chelsea, în două mandate, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 18:43

Portughezul Jose Mourinho și-a acuzat rivalele din Premier League, mai precis pe Manchester United, Manchester City și pe Liverpool, că "încearcă să cumpere titlul" prin transferurile scumpe pe care le fac

Față de alte standardele de pe Stamford Bridge, Chelsea nu a fost activă pe piața transferurilor, cumpărîndu-l doar pe Asmir Begovic și împrumutîndu-l pe Radamel Falcao pentru un sezon. Strategia s-a schimbat complet față de primul mandat al lui Mourinho, care a cumpărat jucători de 100 de milioane de lire în 2004.

"La sosirea domnului Abramovici la Chelsea, echipa a cumpărat titlul. Acum, ceilalți cumpără titlul. Toți cumpără titlul! Depinde de noi să cîștigăm iarăși Premier League, de data asta fără investiții majore", a explicat Mourinho.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  27 Iulie 2015, 02:47

Iar castiga titlul la pas!Nu are cine sa le puna probleme,Sper ca M.U. sa le sufle in ceafa,daca nu,campionatul se incheie si mai devreme pentru ei anul asta... 1.Chelsky 89-90 p 2.M.U. 80-81 p 3.M.C. 77-79 p 4.Arsenal 72- 75 p

Vezi toate comentariile (1)
Comentează